Info en Inschrijving DB&S Highland Games

Op zaterdagnamiddag 09 oktober organiseren we bij DB&S onze Highland Games, een sport- en netwerkevent voor alle professionals in de houtbewerking-sector.

Bij een Highland Games denk je ongetwijfeld aan kilts, doedelzakspeler en die typische Schotse uitbundige sfeer. Check! Je denkt misschien ook aan whisky?
Ook daar wordt voor gezorgd! 

DB&S biedt de Schotse Highland Games aan als een echte teambuilding… fun, actief, in groep én haalbaar voor iedereen! Precies wat je zoekt en wat we nodig hebben na anderhalf jaar van maatregelen en ristricties.

De oorsprong van de Highland Games ligt in Schotland. Deze volksspelen mogen dan al een eeuwenoude traditie zijn, ook nu nog staan ze symbool voor actief vermaak met hoog amusementsgehalte. Het is zowel heerlijk om er aan deel te nemen, als fascinerend om naar te kijken.

Tijdens een actief namiddagprogramma waarin verschillende teams allerlei activiteiten aan den lijve ondervinden, strijden de “clans” om méér dan de eer alleen. Het terrein wordt in het Schotse thema gedecoreerd en uiteraard ontbreekt de doedelzakspeler niet! Gestoken in kilts nemen de teams het als heldhaftige strijders tegen elkaar op.

Deze activiteit gaat rond teambuilding, communicatie en vooral fun! Het competitieve spelelement zorgt dan weer voor een sterk groepsgevoel.
Natuurlijk zijn onze Highland Games geschikt voor iedereen. De aard van de activiteiten is zo dat ook minder sportieve mensen een gezellig en ontspannen groepsgevoel beleven.
Natuurlijk ontmoet je zo ook collega hout-bewerkers en zie je hen nog eens in levende lijve.

Bekijk hier alvast een voorproefje van de sfeer hierrond.

Interesse en goesting hierin gekregen?
Vul dan onderstaande velden in waardoor jij en je team ingeschreven zijn voor onze Highland Games op zaterdagnamiddag 09 oktober 2021.

 

Schrijf je nu in!