Dit Oostenrijkse familiebedrijf is gespecialiseerd in enkel en alleen kantenverlijmers en behoren tot de absolute top.
Al meer dan 15 jaar werken OTT en DB&S samen en kunnen heel wat Belgische klanten van de kwaliteit van de machine en geboden service getuigen.
OTT biedt technische topkwaliteit, uiterste gebruiksvriendelijkheid en hoogste afwerkingsgraad van machine als werkstukken.
Een uniek kenmerk van de OTT afplakmachines is dat ze zowel met smeltlijm (EVA-lijm) als vochtbestendige PUR lijm kunnen werken. Op één kantenlijmer kan heel flexibel met beide lijmsoorten en diverse kleuren gewerkt worden.
* Volautomatische instelling van alle aggregaten vanaf het aanraakscherm. Daardoor worden vergissingen uitgesloten en wordt manuele nabehandeling overtollig.
* Geen “gecombineerde” units bij OTT, voor iedere bewerking zijn er aparte units voorzien wat resulteert in een perfecte afwerking met nauwelijks zichtbare lijmnaad.
* De Synchroflex bovendrukriem garandeert een perfecte, constante, lineaire en afdrukvrije doorvoer, ongevoelig voor zijdelingse krachten bij de aandrukzone van het kantmateriaal of bewerkingsunits.
Daarmee is OTT de optimale oplossing voor zowel de traditionele meubelindustrie, de interieurbouw als productie van keuken- en badkamermeubel.
Contacteer ons gerust voor meer info!

Klik hier voor de officiële website van OTT.