DB&S Machines trekt zich terug uit volgende editie van Prowood beurs/Gent


9/10/2020

DB&S Machines heeft officieel laten weten dat ze zich terugtrekken als exposant op de volgende editie van de Prowood beurs in oktober 2021 te Flanders Expo Gent.
Als grootste standhouder van de beurs was dit geen gemakkelijke beslissing. We zijn dan ook niet over één nacht ijs gegaan.

In de huidige corona-omstandigheden en met de huidige technologie en mogelijkheden vinden we het niet meer opportuun om deze kost te doen.
Het is ook niet opportuun om te geloven dat na het hebben van een vaccin het "business as usual" terug zou zijn. Er gaan altijd zaken overblijven van de huidige maatregelen en beurzen gaan hier zeker nieuwe reglementen voor hebben.

We doen dit dus niet omdat het slecht zou gaan bij DB&S (integendeel, het gaat beter met ons dan ooit) maar puur omdat we in het huidige concept van beurzen niet meer geloven en we zeker zijn dat we dit ook anders, sneller en efficiënter kunnen doen.

Houd ons dus vanaf nu tot eind 2021 zeker goed in de gaten: we gaan niet een tandje maar een gans gebit bijsteken!

Het volledige (pers)bericht van Jan De Brabander, zaakvoerder van DB&S Machines, kan u hier terugvinden.

Andere artikels
15/06/2021

DB&S uitzonderlijk gesloten op 16 juni.

Op woensdag 16 juni 2021 zal DB&S wegens opleiding ganse dag uitzonderlijk gesloten zijn. Je kan ons natuurlijk wel via mail of via de invulformulieren op de website blijven bereiken.
Verder lezen
31/05/2021

Stel je vraag online aan onze experten

Komende donderdag, 03 juni, doen we bij DB&S aan speeddating. Tussen 14 en 17 uur kan iedereen inloggen via Zoom en zijn/haar vragen stellen aan ons team van DB&S-experten.
Verder lezen
23/03/2021

Online infomoment rond automatisatie

Zoals reeds meegedeeld via mail is er nu donderdag een nieuw online infomoment, ditmaal rond automatisatie. Er is wel een verandering van startuur: we beginnen eraan om 11 uur ipv 14 uur.
Verder lezen
1/02/2021

DB&S verkoopt nu ook Vertongen

Met trots kondigen we aan dat vanaf 01 februari 2021 we bij DB&S nu ook de pennenbanken en profileermachines van Vertongen kunnen aanbieden.
Verder lezen
10/11/2020

Corona-proof opendeurweek bij DB&S

Naar jaarlijkse gewoonte houden we op het einde van het jaar opendeurdagen. Door de huidige maatregelen rond Corona/Covid19 kon dit geen opendeurweekend zijn. Daarom hebben we beslist om er een Coronaproof opendeurweek van te maken.
Verder lezen
3/11/2020

Corona/Covid19 update 02/11/2020

DB&S Machines blijft beschikbaar en open. Dit natuurlijk volledig volgens de geldende maatregelen (handgel, mondmasker, afstand houden, …). Wenst u langs te komen bij ons? Bel of mail ons even: dan regelen we dat voor u!
Verder lezen