Vacature Backoffice Sales Administrator

DB&S Machines zoekt ...

Backoffice Sales Administrator (m/v) met organisatorisch meesterbrein!

We verkopen en onderhouden al meer dan 20 jaar de beste machines voor alle houtbewerking. Dat is ons vak. En we worden daarin steeds beter. Dankzij onze toptalenten, die stuk voor stuk trots zijn op hun werk. DB&S Machines is een warme familie, gepassioneerd door hout, machines en onze klanten. En jij? Word jij een van onze moatn?

Wat dat inhoudt
Analyseren, structureren, organiseren

Loopt er een nieuw order binnen in ons ERP-systeem? Dan ben jij aan zet. Je verwerkt de bestelling, controleert of ze juist en volledig zijn, mailt de klant een bevestiging, forwardt het order naar de leveranciers, verzorgt de facturatie, … Kortom: het hele proces, van A tot Z.

Ook in andere situaties ben jij het aanspreekpunt voor onze klanten en leveranciers. Wanneer er bijvoorbeeld een nieuwe machine wordt geleverd. Of als iemand een offerte vraagt. Jij leidt alle bestellingen en leveringen in goede banen. Je bent dus een onmisbaar onderdeel van onze verkoopsdienst.

Wie je bent
Administratief talent dat van aanpakken weet

Komt er een probleem aanzetten? Met je analytische skills en hands-on-mentaliteit pak jij dat efficiënt aan. Jij baant je moeiteloos een weg door Microsoft Office en andere computerprogramma’s. Zolang je kan plannen, organiseren en structureren, voel je je als een vis in het water.

Je hebt een bachelordiploma of een gelijkwaardige ervaring achter de rug. En je bent gefascineerd door machines en technologie. Samenwerken in een team? Graag. Ook in je eentje trek je uitstekend je plan. Als een klant of leverancier belt, sta jij die te woord in vloeiend Nederlands, Frans of Engels. En als het nodig is, schud je zelfs een woordje Duits uit je mouw.

Wat je mag verwachten
Alles om het beste uit je job te halen

  • Je krijgt een aantrekkelijk loon
  • Je blijft in je job groeien dankzij unieke DB&S-opleidingen
  • Je wordt warm onthaald in een sterk groeiende kmo die aanvoelt als familie
  • Je werkt samen met een team van hartelijke, ondersteunende collega’s
  • Jouw job? Die zit vol verantwoordelijkheid en doorgroeimogelijkheden

Ben jij het organisatorische meesterbrein dat onze sales stroomlijnt?
Solliciteer vandaag nog, en kom jouw talent aan ons tonen.

Stuur alvast je CV en motivatie naar vacatures@dbs-machines.be.
Wij contacteren je zo snel als mogelijk!