Vacature Internal Technical Support

DB&S Machines zoekt ...

Internal Technical Support (m/v) met luisterend oor en analytisch brein!

We verkopen en onderhouden al meer dan 20 jaar de beste machines voor alle houtbewerking. Dat is ons vak. En we worden daarin steeds beter. Dankzij onze toptalenten, die stuk voor stuk trots zijn op hun werk. DB&S Machines is een warme familie, gepassioneerd door hout, machines en onze klanten. En jij? Word jij een van onze moatn?

 

Wat dat inhoudt
Telefonische hulpverlening met de glimlach

Jij staat klaar voor onze klanten met technische vragen. Zij bellen je op, jij luistert geduldig en biedt een oplossing aan. Is er bijkomende actie nodig? Dan faciliteer jij het verdere proces: van onderdelen bestellen tot hulp inplannen (van de service engineer). En omdat die glimlach bij jou is ingebouwd, werken onze klanten graag met jou samen.

Jij lost elke dag ingewikkelde vraagstukken op. En dat maakt je terecht trots. Want jij vindt niets fijner dan een tevreden klant. Intussen registreer je alles in ons interne ERP-systeem. Probleem afgesloten? Fantastisch!

 

Wie je bent
Professionele probleemoplosser

Jij stelt de juiste vragen tot je een antwoord vindt op elk probleem – als een echte detective. Zet jij je tanden in iets? Dan laat je niet meer los tot de klus geklaard is. Drukte en stress schrikken jou niet af. Jij gaat gewoon door, gestructureerd en volgens plan. Tot je opdracht is afgewerkt. Tot in de puntjes. Je werkt graag samen met je collega’s en schakelt hun hulp in als dat nodig is.

Jij houdt van uitdagingen. Of je klant nu Nederlands, Frans, Engels of zelfs Duits spreekt, jouw service blijft dezelfde. Je navigeert door Microsoft Office alsof het niets is. Ook in andere computerprogramma’s vind je vlot je weg. Aan je muur prijkt een bachelordiploma of je hebt een gelijkwaardige ervaring achter de rug. En heb je een boontje voor (hout)bewerking? Dat is mooi meegenomen!

 

Wat je mag verwachten
Alles om het beste uit je job te halen

  • Je krijgt een aantrekkelijk loon
  • Je blijft groeien in je job met interne en externe opleidingen
  • Je wordt warm onthaald in een sterk groeiende kmo die aanvoelt als familie
  • Je werkt samen met een team van hartelijke, ondersteunende collega’s
  • Jouw job? Die zit vol verantwoordelijkheid en doorgroeimogelijkheden

 

Word jij de steun en toeverlaat van onze klanten?
Solliciteer vandaag nog, en kom jouw talent aan ons tonen.

Stuur alvast je CV + motivatie naar vacatures@dbs-machines.be.
Wij contacteren je dan zo snel als mogelijk.