Wij zijn zeer tevreden van DB&S. Ideale partner voor kmo met tal van oplossingen voor elk budget. Deze machine is een hele verbetering voor de wensen van onze klanten en kon eigenlijk stapsgewijs ge-optmaliseerd worden. Het grote pluspunt dat deze machine vrij makkelijk in te stellen is.

Pascal Knockaert

Interieur Knockaert Pascal

04-07-19

DB&S Témoignages

Enzo

Van den Bossche Keukens

10-07-19

De samenwerking met DB&S verliep zeer vlot en correct. Ook de installatie werd gedaan volgens afspraak en gevolgd door een vakkundige uitleg van de machine. De machine zelf is zeer gebruiksvriendelijk voor alle werknemers en makkelijk in onderhoud, een aanwinst dus op alle vlakken!

Bob van Waterschoot

R&O NV

07-08-19

DB&S Témoignages

Olivier Wybo - Roeselare

23-11-19

We hebben een OTT Tornado kantenlijmer via DB&S : prima machine en dito service! Ook de standaardmachines van hen (vlakbank, vandiktebank, en toupie) : perfecte prijs/kwaliteitsverhouding, zeker voor hetgeen we nodig hadden (en hebben).

Koen Roux

Roux Meubelprojekten - Genk

14-05-19

DB&S Témoignages

Tevreden over de uitleg en klant vriendelijk . De afgesproken datum van levering of onderhoud is nageleefd .

Olivier Wybo - Roeselare

20-05-19

DB&S Témoignages

Wij zijn uiterst tevreden van onze aankoop bij DB&S machines. Het is een firma die zijn klanten professioneel behandeld en luistert naar noden of wensen. DB&S machines bezorgde ons op eigen initiatief alle nodige papieren. Van de geleverde machine kunnen we enkel maar positief zijn!

Eveline Demonie

Schrijnwerkerij Demonie - Westrozebeke

20-05-19

DB&S Témoignages

Wij zijn zeer tevreden van de samenwerking met DB&S. Alles is super vlot verlopen van verkoop tot plaatsing tot service na verkoop. Zeker een betrouwbaar bedrijf waar een woord, een woord is!

Tim Lauryssen

Gyma BVBA - Brecht

22-10-18

Bminus Kortrijk

23-11-19

Om aan de veeleisende wensen van onze klanten te kunnen voldoen moeten wij kunnen rekenen op onze machines. Daarom is bij aankoop van een machine de werkzekerheid en de service na verkoop van het hoogste belang. Mayer, OTT en DB&S hebben de laatste 20 jaar ons vertrouwen hierin nog niet beschaamd.

Bart Van Cauwenberge

VC Wood - Vilvoorde

11-09-18

Bedankt voor de snelle interventie vorige week vrijdag, de vooropgestelde 2 weken werden een paar uur, Super!.

Jelle Vanheste

24-05-19

De installatie is correct en vlot verlopen. Machine werd perfect afgesteld en werkt top!

Keukens Kempenaers BVBA

17-06-19

DB&S Témoignages

Rudi Beeckmans

Beeckmans Design

03-07-19

Ik ben zeer tevreden over de geleverde freesmachine die we voornamelijk gebruiken voor blokkaders aan te trekken. Verkoop , levering en plaatsing perfect verlopen.

Carl Vranckx

Vrago Interieur

17-06-19

DB&S Témoignages

De dienstverlening bij DB&S was prima: altijd snelle respons en professioneel advies. Vòòr de aankoop heb ik verschillende merken grondig bekeken en ben uiteindelijk bij Hammer terechtgekomen omwille van de degelijke uitvoering en de goede kritieken die ik vond op internet. Tot nu toe werd ik niet teleurgesteld in mijn keuze en ben heel tevreden over de machine. De machine laat toe heel nauwkeurig te werken, ze behoudt haar instellingen goed en het overschakelen tussen de verschillende functies gaat snel en makkelijk. Ik heb nog geen moment spijt gehad over mijn aankoop.

Bernard Delaey

18-06-19

DB&S Témoignages

Ik ben zeer tevreden over de machine. Ik keek er al heel lang naar uit en was dan ook heel tevreden toen ik de investering kon doen. Ik vind dat we onze klanten de beste kwaliteit moeten bieden, zeker wat afwerking betreft. Daarvoor heb ik deze machine zeker nodig en het resultaat mag er zijn!

Martijn Smeets

Smeets Interieur

18-06-19

DB&S Témoignages

De samenwerking met DB&S verliep zeer goed, zelfs veel beter dan mijn verwachtingen, trouwens de firma DB&S past perfect bij de uitstraling van de firma FELDER. Mijn oude machine was een combi-machine BF6-31 deze werkte nog steeds zeer goed, maar na 24 jaar vond ik dat het tijd was om mij een nieuwe machine de CF 741 aan te schaffen. Door de positieve ervaringen met de oude machine moest ik niet lang nadenken welke machine dit zou worden. En inderdaad het is een schot in de roos, het is gewoon fantastisch om er mee te werken.

Eddy Roux

21-06-19

DB&S Témoignages

Krist Hostyn

Hostyn Interieur

23-11-19

De adviezen van DB&S voor de aanschaf van mijn cnc om echt de juiste keuze kunnen maken, sinds de aanschaf van de machine... de service is altijd aanwezig en zeer responsief. De machine is zeer veelzijdig inzetbaar en stelt me in staat om snel en kwalitatief hoogstaand werk te hebben.

François Muller

24-06-19

DB&S Témoignages

We hebben onlangs een nieuwe Format-4 CNC en paneelzaag aangeschaft, een tijd geleden ook een Tornado kantenaanlijmer, steeds zijn we na een eventuele panne correct en vooral vlug geholpen, zij het niet via tel. dan wel zeer spoedig ter plaatse om het euvel op te lossen. Uiteraard laten we regelmatig onderhoud van deze machines doen, wat ook belangrijk is, kortom DB&S staat voor ons als een zeer snelle service en vooral dichtbij de deur, ook interessant.

Dirk Raes

Raes Totaalinrichting

03-07-19

DB&S Témoignages

Bedankt voor de erg snelle afhandeling van mijn probleem. Ik heb telefonisch gesproken met mensen van de "technische dienst" die mij haarfijn konden uitleggen hoe ik de zaagbladen moet monteren en nog enkele andere technische details. Een dikke duim omhoog voor jullie dienstverlening.

Van Herck Marc

09-04-19