Prijsaanvraag onderdelen Hammer/Felder/Format4

Geachte Hammer, Felder en Format4 gebruiker.

Via dit aanvraagformulier kan u op digitale wijze een prijs aanvragen voor (een) onderde(e)l(en) van uw betreffende standaardmachine uit de Felder Group. (Hammer/Felder/Format4).
Voor vragen over andere merken, machines (bvb CNC-machine) of onderdelen verwijzen we u graag door naar onze serviceaanvraag-pagina.

 

Sinds 1 januari 2016 is DB&S Machines de exclusieve verdeler voor de Felder Group. Voor DB&S Machines alsook voor de Felder Group is na-service van essentieel belang. Onderdelen leveren op een adequate manier tegen een correcte prijs is het opzet van beide partijen. In de 70 jaar dat de Felder Group bestaat hebben duizenden machines de fabriek verlaten. Gezien de topkwaliteit van de Hammer, Felder en Format4 merken, kunt u zich voorstellen hoeveel van die machines nog dagelijks in gebruik zijn. Daarom ook dat het opzoeken van de juiste onderdelen soms een huzarenstukje is, dat bijzonder veel tijd in beslag neemt. Voeg daarbij het volume van aanvragen en u zal begrijpen dat het geen evidentie is een perfecte na-service te leveren. Onze strategie is er evenwel op gebouwd, deze perfecte na-service na te streven tegen een minimale kostprijs. We rekenen hiervoor op uw begrip en medewerking.

Minimale essentiële informatie om de juiste onderdelen te vinden zijn :

                Serie-nummer van de machine (te vinden op het machine typeplaatje)

                Onderdeelnummer (te vinden in het onderdelenboek)


Uw gegevens

Machine gegevens

Voeg foto's toe

Klik op 'Bestanden Kiezen' en selecteer één of meer foto's van op uw computer / smartphone / tablet.


Offerte-aanvraag onderdelen (enkel onderdeelnummers invullen aub, niets anders!)
  • Zonder machine-serienummer kunnen wij helaas niets voor u opzoeken, want dan zoeken we de spreekwoordelijke naald in een hooiberg. In dat geval moet er namelijk gewerkt worden met foto's van onderdelen of foto's van soms gebroken onderdelen en dergelijke meer. Niet eenvoudig. Daarom dat wij dan een vergoeding aanrekenen voor het te leveren werk van € 75 + btw.
  • Met machine-serienummer, echter zonder onderdeelnummer, kunnen wij voor u de opzoeking van het juiste onderdeel doen, tegen een vergoeding voor het te leveren werk van € 50 + btw.
Facturatie adres (indien verschillend van leveringsadres)
Leveringsadres
Voorwaarden